Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

‘Cavaletti stopt niet, we gaan op andere manier verder’

Cavaletti op andere wijze verder (2)

Tijden veranderen net als wensen van klanten. Wij hebben besloten om vanaf 6 september a.s. op andere wijze verder te gaan.

Hoe? Dat vind u in onze link hierboven.

Wees gerust de collecties van onze populaire merken zoals o.a.  Animo, Equiline, Kingsland, Petrie, Samshield & Tucci zult u gewoon nog volop bij ons in de winkel terug vinden. Wij zijn voornemens om het aanbod in maatwerk in de toekomst nog meer uit te breiden.

Maar ons assortiment zoals. o.a. in de bitten, lederwerk, beenbeschermers en dekens zullen qua aanbod/merken gaan “inkrimpen” maar blijven uiteraard voor u op bestelling leverbaar. De uitverkoop van deze artikelen is reeds in volle gang, profiteer van kortingen oplopend tot 70%.

Op de dagen dat onze winkel niet geopend is ( dinsdag & woensdag) ben ik gewoon telefonisch bereikbaar om een afspraak bij u aan huis/stal of in onze winkel in te plannen!

Voor onze plannen omtrent de nieuwe locatie zullen wij u uiteraard in de toekomst op de hoogte houden. Voorlopig blijven wij dus gewoon nog op onze huidige locatie aan de dorpsstraat 33 te Ruurlo.