Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Verhuisbericht!!

Lieve bezoekers,

Het moment van overname van ons huidig huurcontract is bijna daar en loopt 31 december 2019 af. Reeds eerder hebben wij u gemeld dat onze toekomstplannen op een andere locatie liggen dan op onze huidige. Onze locatie is nog in aanbouw en hierdoor zijn wij genoodzaakt naar een “ tijdelijke “ andere locatie te verhuizen totdat onze nieuwe showroom/winkel gebouwd is.
Wij hopen u tot die tijd te mogen ontvangen aan de Tolhutterweg 9a te Ruurlo. Hier kunt u blijven genieten van onze persoonlijke aandacht, service en gezelligheid. Shoppen onder het genot van een heerlijke kop koffie en of thee.
Ook blijven wij werken met de prachtige collecties van Animo, Equiline, Kingsland en Samshield. Voor maatwerk & personalisatie van Anna Scarpati, Equiline, KEP Italia, Petrie, Samshield &Tucci bent u vanzelfsprekend bij ons aan het juiste adres. Indien u items nodig hebt uit het basis assortiment kunt u deze ook nog steeds bij ons bestellen. Wij zullen indien voorradig bij onze leverancier deze binnen enkele dagen kunnen uitleveren.

Wij zullen op onze tijdelijke locatie de volgende openingstijden hanteren;
• Dinsdag & woensdag op afspraak
• Donderdag& vrijdag geopend van 13.00-18.00
• Zaterdag geopend van 10.00-16.00 uur

Verder zijn wij zijn te bereiken op: 06-28826789 of email naar info@cavalettiruitersport.nl.
Helpt u ons mee verhuizen?!
Vanaf heden tot 31 december zullen wij leegverkoop gaan houden in onze winkel met maar liefst 50% korting* op het gehele assortiment.

* deze korting geldt op de door ons geselecteerde producten, met uitzondering op nieuwe collecties en artikelen wie mee verhuizen naar ons tijdelijke nieuwe adres.