U hebt geen items in uw winkelwagen.

Over Cavaletti Ruitersport

Shop online, 24 uur per dag, 7 dagen per week en dat gewoon vanuit uw luie stoel !

U vind Cavaletti in het centrum van Ruurlo aan de dorpsstraat 33 achter de Etos. Laat u adviseren door eigenaresse Michelle Woudsma of een van haar medewerkers.

De winkel – in fris limegroen ingericht – nodigt uit tot een bezoek.De koffie staat klaar ! Planken van steigerdelen en een grote leestafel zorgen voor een trendy en toch landelijke toets. ‘Mensen zijn vaak aangenaam verrast als ze binnenkomen,’ vertelt Michelle, ‘de winkel ziet er heel anders uit dan men van een ruitersportzaak verwacht.’

U kunt hier vrijwel alles vinden op het gebied van ruitersport voor zowel de recreatie-als wedstrijdruiter maar ook voor de sportieve buitenmens is een bezoek aan Cavaletti de moeite waard. Er is geruime keuze aan outdoorkleding & schoeisel, denkt u hierbij aan winddichte jacks die heerlijk dragen bij golfen, wandelen,wintersporten enzovoorts.In het assortiment bevinden zich grote bekende merken zoals o.a. Ariat,Animo,Dyon,Equiline-Italia, Kentucky,Kingsland, Petrie,Stubben & Trust,die inspelen op de hedendaagse moderne technieken en trends.

Naast bestellen vanuit de webshop staat het persoonlijk contact met de klanten nog steeds hoog in het vaandel bij ons. Als u niet kunt vinden wat u zoekt, gaat Cavaletti er gewoon achteraan!

Kijk voor verdere info eens rond in de verschillende pagina’s van onze website. Houdt u bijvoorbeeld onze pagina Nieuws in de gaten; op deze pagina houden wij u maandelijks op de hoogte van nieuwe producten die binnenkomen.

Op onze pagina Extra informeren wij u graag over onze extra services die wij u kunnen bieden; denkt u hierbij aan bijv. de dekenwasservice of bijv. een op maat gemaakte deken of shabrak.

Kijkt u ook even in ons menu onder Merken, hier kunt u zien welke merken wij toegevoegd hebben aan onze collectie.

Cavaletti alles voor ruiter en paard, maar ook zonder paard bent u onze producten waard !

KOM SNEL EEN KIJKJE NEMEN IN DE WINKEL OF SHOP ONLINE EN SLA UW SLAG !