U hebt geen items in uw winkelwagen.

Over Cavaletti Ruitersport

Shop online, 24 uur per dag, 7 dagen per week en dat gewoon vanuit uw luie stoel !

U vind Cavaletti aan de tolhutterweg 9a in het buitengebied van Ruurlo. Laat u adviseren door de eigenaresse Michelle Woudsma

De winkel is zondag en maandag gesloten, dinsdag en woensdag op afspraak. donderdag vrijdag en zaterdag geopend. Tevens is het mogelijk om een afspraak te plannen in de winkel of op locatie. 

In het assortiment bevinden zich grote bekende merken zoals o.a. Ariat,Animo Italia ,Dyon,Equiline-Italia, Franco Tucci, Kentucky Horsewear, KEP Italia, Kingsland, Petrie, Samshield, Trust,die inspelen op de hedendaagse moderne technieken en trends.

Naast bestellen vanuit de webshop staat het persoonlijk contact met de klanten nog steeds hoog in het vaandel bij ons. Als u niet kunt vinden wat u zoekt, gaat Cavaletti er gewoon achteraan!

Kijk voor verdere info eens rond in de verschillende pagina’s van onze website. Houdt u bijvoorbeeld onze pagina Nieuws in de gaten; op deze pagina houden wij u maandelijks op de hoogte van nieuwe producten die binnenkomen.

Op onze pagina Extra informeren wij u graag over onze extra services die wij u kunnen bieden; denkt u hierbij aan bijv. de dekenwasservice of bijv. een op maat gemaakte deken of shabrak.

Cavaletti alles voor ruiter en paard, maar ook zonder paard bent u onze producten waard !

KOM SNEL EEN KIJKJE NEMEN IN DE WINKEL OF SHOP ONLINE EN SLA UW SLAG !